Azbeszt pala elszállítás biztonságosan, szakszerűen!

Azbeszt pala elszállítását vállaljuk az előírások maximális betartásával, biztonságosan, megfizethető áron! Forduljon hozzánk Ön is bizalommal!

Sajnos régebben az építkezések során gyakran használtak azbeszt tartalmú palát. Azóta fény derült rá, hogy az azbeszt egy rendkívül mérgező anyag, ezért az ilyen épületek bontása mindenképp szakértőket igényel, és gondoskodni kell a szakszerű azbeszt pala elszállításról is.

Sokan attól tartanak, hogy az azbeszt pala elszállítás biztosan nagyon drága szolgáltatás, ezért inkább megpróbálnak maguk megszabadulni a veszélyes hulladéktól. Ez azonban egészségügyi és környezetvédelmi szempontból is rendkívül káros, ráadásul az azbeszt pala elszállítás árától nem kell tartani! Cégünk kedvező feltételekkel gondoskodik az anyag szakszerű kezeléséről, a részletekért érdemes velünk felvenned a kapcsolatot.

Amennyiben szeretnél többet megtudni az azbeszt pala elszállításról, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, szívesen válaszolunk minden kérdésedre!

azbeszt pala elszállítás

Azbeszt pala elszállítása szakszerűen!

Bontott pala elszállításért is kereshetsz bennünket. Szakszerűen, körültekintően végezzük a szállítást, velünk garantált a biztonság!

Nagyon sok régi épület bontásánál lehet találkozni azbeszttel, például a hullámpalákkal kapcsolatban. Az anyagról köztudott, hogy rendkívül veszélyes. Az azbeszt por belélegezve súlyos betegségeket, akár tüdőrákot is eredményezhet. Ahhoz, hogy megszűnjenek az egészségügyi kockázatok az adott területen, mihamarabb gondoskodni kell a bontott pala elszállításáról.

Az azbeszt pala elszállításában ránk számíthatnak az ügyfelek. Pontosak, precízek, körültekintőek vagyunk, minden a legmagasabb szakmai követelmények szerint történik. Minőségi munkánknak köszönhetően rövid időn belül elhárítható a veszély a munkaterületen, így zökkenőmentesen folytatódhat tovább a bontás.

Amennyiben Neked is szükséged lenne szakszerű elszállításra az épületbontás során, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken, és vedd igénybe szolgáltatásunkat! Garantáljuk, hogy elégedett leszel a munkánkkal.

Bontott pala elszállítás

Pala elszállítás: bízd szakértőkre!

Azbesztpala elszállítása az előírásoknak megfelelően, minden óvintézkedést betartva, szakszerűen, kedvező áron!

Az azbesztpala az ötvenes évektől kezdve kedvelt tetőfedő-anyag volt, és egészen 2005. január 1.-ig gyárthatták és forgalmazhatták is, azóta viszont konkrétan tilos mindennemű előállítása, hiszen erősen rákkeltő anyagról van szó. Egész pontosan a pora az, ami belélegezve különféle panaszokat okoz, és a végeredmény minden esetben tüdőrák, illetve halál, tehát az azbesztet tartalmazó anyagok bontása és szállítása, így a pala elszállítása a bontási területről is különös figyelmet igényel.

Napjainkban még mindig rengeteg családi ház, melléképület és más épületek tetejét borítja hullám-, vagy síkpala, amelyek nagy része azbesztet is tartalmaz. Mivel nem egy kifejezetten friss és modern építőanyagról van szó, a legtöbb, azbesztpalával borított tető felújításra szorul, ami viszont komoly költségekkel jár: a bontás megkezdése előtt ugyanis laborvizsgálatra van szükség, hogy meg lehessen állapítani, tartalmaz-e a tető borítása azbesztet, vagy sem. Ha igen, akkor speciális képzettségű, kifejezetten erre a feladatra kifejlesztett védőrendszereket használó céget kell felkérni a bontásra, majd egy szintén szakemberekből álló csapatot felkérni az azbesztpala elszállítására.

Cégünk hosszú ideje foglalkozik hulladékkezeléssel, illetve veszélyes anyagok elszállításával, tehát a pala-elszállítás is a profilunkba tartozik. Ha tervezed, hogy a közeljövőben felújítod a tetőszerkezetet, és azbesztpalára számítasz, érdemes mielőbb elkezdened a munkafolyamatok szervezését, és, ha már eljutottál a nehezéig, felkérni bennünket az azbesztpala elszállítására. Kollégáink az előírások maximális betartásával végzik el a feladatot, az elszállított hullámpalát pedig az arra kijelölt helyen adjuk le, ahol azonnal megkezdik annak semlegesítését is.

Amennyiben bővebb információra lenne szükséged azbesztpala-elszállítási szolgáltatásunkkal kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Azbesztpala elszállítása

Veszélyes hulladék szállítás a paletető elbontása esetén is!

Veszélyes hulladék szállítás megfizethető áron, kedvező feltételekkel, bontott síkpalatetőhöz is, melynek elbontását is ránk bízhatja!

A palatető mindig is népszerű volt a kisebb épületek esetében. Főleg a melléképületekhez alkalmazták, mint például a garázsok, istállók, nyári konyhák, mivel nagyon költséghatékony módon tudta biztosítani ezen épületek védelmét. Természetes azonban, hogy mostanra már sok régi palatetőn nyomot hagyott az idő vasfoga, ezért a tulajdonosok a felújításuk mellett döntöttek. Viszont nem szabad róla megfeledkezni, hogy ilyen esetben gondoskodni kell a veszélyes hulladék szállításról is, ugyanis a palatető annak minősül és speciális kezelést igényel.

Cégünk régóta foglalkozik veszélyes hulladék szállításával, és szolgáltatásaink közé tartozik a hullámpala tető szállítása is. Ha Ön is most tervezi a palatetős melléképület felújítását, akkor érdemes felvennie velünk a kapcsolatot, ugyanis számíthat ránk a tető elbontásában is! Természetesen a bontás elvégezhető házilag is, azonban a művelethez speciális szerszámok szükségesek, illetve gondoskodni kell a balesetvédelemről is. Jobban megéri tapasztalt szakembereinkre bízni a feladatot, ugyanis ők gyorsan képesek lebonyolítani a bontást, és Ügyfeleinknek nem kell más céget keresniük a veszélyes hulladék szállításához sem.

A hullámpala és a síkpalatető szállításában is nagy tapasztalattal rendelkezünk, mindig törekszünk a rövid határidőn belüli munkára és kiemelt figyelmet fordítunk a kedvező árakra is. Természetesen minden környezetvédelmi előírást betartva végezzük a veszélyes hulladékok szállítását, így Ügyfeleinknek emiatt sem kell aggódniuk.

Amennyiben Ön is most tervezi a palatetős épületfelújítását, és szeretné profi szakemberek segítségét igénybe venni, a legjobb helyen jár! Keressen minket bizalommal részletes tájékoztatásért a megadott elérhetőségeink bármelyikén, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és bízza ránk a bontást és a veszélyes hulladék szállítást is!

síkpalatető szállítása