Régi bútorok elszállítása: bízd ránk!

A régi bútorok elszállítása többnyire a lomtalanítások alkalmával történik meg, ám ez az esemény évente mindössze egyszer kerül megszervezésre.

Ha lemaradtál az idei lomtalanításról, akkor a régi bútorok elszállításával egy újabb évet kell várnod, ám erre nem mindig van idő – ha szeretnél több szabad helyet, vagy épp felújításon töröd a fejed, és ki szeretnéd használni az otthonod nyújtotta lehetőségeket, más megoldás után kell nézned. Szerencsére könnyedén megoldható a dolog: csak fel kell venned velünk a kapcsolatot!

Cégünk vállalja a régi bútorok elszállítását is, méghozzá abban az időpontban, amikor neked megfelel, így nem szükséges az önkormányzati lomtalanításhoz igazodnod. A szolgáltatás rugalmas, az ára pedig kedvező, így neked is érdemes bennünket választanod!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet a lehetőség iránt, és kérdésed lenne, illetve, ha szeretnél megbízni bennünket régi bútoraid elszállításával, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérj árajánlatot!

régi bútor elszálítás

Megunt, régi bútorok? Elszállítjuk!

A divat folyamatosan változik, és ez nem csak az öltözködésre, de a lakberendezésre is igaz. A megunt, régi bútorokat többnyire pincében, vagy padláson helyezi el mindenki, ezzel csökkentve a kihasználható helyet, pedig teljesen felesleges tárolni őket.

A pince az esetek többségében tényleg csupán egy tároló helyiség, ám a padlásteret sokkal jobban is ki lehetne használni annál, mint hogy megunt, régi bútorokkal zsúfoljuk tele. Lehetne például játszószoba a gyerekek számára, vagy egy nyugodt zug, ahová a szülők visszavonulhatnak az egész napos stressz után.

Bármelyik változat is ragadta meg a figyelmed, mi segítünk az első lépések megvalósításában! Bízd ránk megunt, régi bútoraidat, és kezdd el megvalósítani a tervedet! Csak hívnod kell bennünket, mi rövid időn belül megérkezünk, kipakolunk, végül pedig a padlás takarításában is segédkezünk, hogy megkezdődhessen a helyiség átalakulása!

Amennyiben szeretnéd velünk elszállíttatni megunt, régi bútoraidat, keress bennünket megadott elérhetőségeinken!