Veszélyes hulladék szállítás

A veszélyes hulladék különleges kezelést igényel, mert az élővilágra, főként az emberre és környezetére káros hatást fejt ki. A jogszabályok szerint veszélyes hulladéknak az a hulladékanyag minősül, ami robbanásveszélyes, oxidáló, tűzveszélyes, irritáló, toxikus, rákkeltő, maró, fertőző, reprodukciót károsító, mutagén, mérgező gázokat fejlesztő, vagy érzékenységet okozó tulajdonsággal rendelkezik.

A veszélyes anyagok szállítása épp ezért nem bízható bárkire, hiszen szükség van hozzá a megfelelő engedélyekre, tudásra, és természetesen a felszerelésnek is olyannak kell lennie, ami megfelel az előírásoknak, és képes a veszélyes hulladékot szállítás közben abszolút biztonságosan tárolni. Amennyiben olyan szakembereket keresel, akik magas szinten végzik a veszélyes hulladékok kezelését, válassz bennünket!

Veszélyes hulladékok listája:

 • Kátránnyal szennyezett mezőgazdasági vegyi hulladék
 • Egyéb(szervetlen) savak, lúgok
 • Higanytartalmú hulladékok, (fém)higany hulladék
 • Veszélyes anyagokat tartalmazó szilárd hulladékok (gyógyszerek)
 • Egyéb (halogénmentes) szerves oldószerek, mosófolyadékok és anyalúgok
 • Maradék festékek, hígító
 • Veszélyes anyagokat tartalmazó, hulladékká vált toner, festékpatron , toner (kazetta)hull.
 • Purhab, Ragasztók, egyéb oldószerek és oldószer keverékek
 • Kiürült illóolajos fémhordók
 • Kiürült hajtógázas spray flakonok
 • Olajos rongy, papírtörlő/felitató anyagok
 • Üveggyapot(szigetelő)
 • Kiürült (lejárt) tűzoltó készülékek
 • Akkumulátorok (savas ólom)
 • Injekciós tűk ,fecskendők ,éles, szúró, vágó eszköz
 • Laborvegyszerek
 • Fáradt olajok
 • Préselt bútorlapok, lakozott bútorok
 • Autógumik Bontott nyílászárók
 • Festékes flakonok, dobozok
 • Háztartási elektronikai hulladék

Amennyiben kérdésed lenne, vagy szeretnéd megrendelni veszélyes hulladék szállítására vonatkozó szolgáltatásunkat, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

veszélyes hulladék szállítás

Veszélyes hulladék bontás: ne álljon neki szaktudás nélkül!

Veszélyes hulladék bontást és szállítást vállalunk megfizethető áron, rövid időn belül. Számíthatsz ránk azbeszt és más veszélyes anyagok kapcsán.

Az 1970-es évekig előszeretettel használtak azbeszt tartalmú alapanyagokat az építkezéseken. Később felismerték, hogy az anyag rendkívül mérgező, azbesztiozist okoz, illetve a tüdőrák egy gyorsan terjedő fajtájának kialakulásában is fontos szerepet játszik. Ma már a világ nagy részén be van tiltva a használata, de sajnos még mindig sok régi épületben megtalálható hazánkban is. Az ilyen épületek bontását mindenképp érdemes szakértőkre bízni, mert az apró szemcséinek belélegzése rákos megbetegedést okozhat. A szakszerű megoldáshoz olyan cégre van szükség, ami vállal veszélyes hulladék bontást.

A veszélyes hulladék bontás speciális szakértelmet és felszerelést igényel. Ha a műveletet házilag, védőfelszerelés és megfelelő elővigyázatosság nélkül végezzük, szinte biztos, hogy nem kerüljük el az anyag belélegzését. Sokan nem tudják, de a teljesen ép, sérülésmentes, azbeszttartalmú anyagok nem veszélyesek az egészségre. Viszont az azbeszt hajlamos porladni, illetve idővel egyre sérülékenyebbé válik. Ebben az állapotában már folyamatosan a levegőbe kerülnek az apró szemcséi, és elkerülhetetlenné válik a belégzésük. A veszélyes hulladék bontást ezért tilos megfelelő felkészültség nélkül végezni. A műveletet erre szakosodott cégre kell bízni, ami egyúttal gondoskodik az elszállításról is.

Amennyiben azbeszttartalmú anyag vagy más veszélyes hulladék bontásához keresel megbízható partnert, jó helyen jársz! Cégünk kedvező árakkal áll rendelkezésedre, és az azbeszt mellett más veszélyes anyagokkal kapcsolatban is számíthatsz ránk, mint például a kátrány, a higany vagy a napjainkban is népszerű üveggyapot.

Amennyiben bővebb tájékoztatást szeretnél kérni a veszélyes hulladék bontásról, fordulj hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, készséggel állunk rendelkezésedre! Ne kockáztasd az egészségedet, vedd igénybe szolgáltatásunkat!

veszélyes hulladék szállítás

Veszélyes hulladék szállítás profikkal a legjobb!

Veszélyes hulladék szállítás profikkal: nincsenek kockázatok, kellemetlen helyzetek, a szolgáltatás kedvező áron elérhető!

A veszélyes hulladékok sajnos folyamatosan jelen vannak a mindennapokban. Például étterem üzemeltetéskor, építkezéskor, lomtalanításkor biztosan nem lehet megkerülni a keletkezésüket. Ahhoz, hogy ne okozzanak gondokat, kiemelt figyelmet kell fordítani a kezelésükre és szállításukra egyaránt. Sokaknak nincsen túl sok gyakorlatuk e téren, ezért érdemes profikra bízni ezt a feladatot, mert ellenkező esetben komoly károkat is eredményezhet a tapasztalatlanság. Amennyiben a Te környezetedben is keletkezett veszélyes hulladék, és még nem találtad meg a megfelelő szakembereket az elszállításhoz, ne kutass tovább, mert mi gondoskodunk erről!

veszélyes hulladék szállítást országosan vállaljuk, amit a legmagasabb szakmai kritériumok szerint végzünk. Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy mekkora kockázatokat jelentenek ezek az anyagok, a szállítás körülményeit nem bízzuk a véletlenre. Minden eszköz, kiegészítő rendelkezésünkre áll a biztonságos szállításhoz, garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett leszel velünk és a szolgáltatásunkkal. Az évek során rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, a szállítás mindig a hatályos szabályoknak megfelelően történik. A veszélyes hulladék szállítással kapcsolatban rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatást kínálunk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy rövid időn belül rendelkezésre tudjunk állni, ennek köszönhetően nem kell hosszú heteken át kerülgetned a veszélyes anyagokat. Hosszú távon állunk az ügyfelek rendelkezésére, így, ha a jövőben ismét szükséged lenne a veszélyes hulladék szállításra, bátran kereshetsz minket.

veszélyes hulladék szállításhoz megtaláltad a megfelelő szakembereket! Weboldalunkon bővebb információkat is találhatsz a szolgáltatásról. A kedvező árakról sem feledkezünk meg, így nálunk nem kell mélyen a pénztárcádba nyúlni azért, hogy odafigyelhess a környezeted biztonságára. Ha kérdéseid lennének, vagy ránk bíznád a veszélyes hulladék szállítást, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

veszélyes hulladék szállítás

Veszélyeshulladék-szállítás: ha éttermet üzemeltetsz

Éttermet üzemeltetsz, vagy épp a megnyitásán gondolkodsz? Számos dologra kell figyelned, illetve be kell tartanod az előírásokat is annak érdekében, hogy minden szabályszerű, hatékony és lehetőleg sikeres legyen. Az egyik ilyen előírás a veszélyes hulladékok szállítására vonatkozik, amellyel kapcsolatban érdemes bennünket választanod.

Sokan nem tartják jó ötletnek az étterem nyitását éppen most, a járványhelyzet második felfutásának idején, ami abszolút jogos, hiszen étterembe menni jelenleg nem biztonságos, a legtöbb hely pedig kong az ürességtől. A házhozszállítás azonban virágzik, méghozzá sosem látott mértékben, és jelenleg sokkal inkább megéri egy kifejezetten kiszállításra optimalizált céget, mint egy hagyományos éttermet. Mindegy azonban, hogy melyikről van szó, mivel konyhával mindkettőnek rendelkeznie kell, ahol nem csak kommunális, de elszállítandó veszélyes hulladék is képződik.

Aki már dolgozott éttermi konyhán, vagy épp vezetett egy ilyen vállalkozást, az tudja, hogy a legtöbb hulladék, ami munka közben képződik, komposztálható kommunális hulladék, illetve ételmaradék. Egyetlen dolog van csupán, ami miatt szükség van egy veszélyeshulladék-szállítással foglalkozó cég szolgáltatásainak igénybe vételére: a fáradt olaj, másik, hivatalosabb nevén a használt sütőzsiradék. Ennek lefolyóba öntése nem csak súlyosabb problémákhoz vezethet a későbbiekben – a lefolyó eldugulása a kisebbik baj, a környezet szennyezése sokkal nagyobb -, hanem nagyon komoly bírságokhoz is.

Nem csupán a bírság elkerülése végett érdemes megbízni egy veszélyeshulladék-szállítással foglalkozó vállalkozást a használt sütőzsiradék elszállításával, de a korrekt üzletmenet érdekében is. Ráadásul a veszélyeshulladék-szállítás kifejezetten olcsó szolgáltatás, amit csupán havi egy-két alkalommal kell igénybe venni, így mondhatjuk, hogy mindenképp megéri megrendelni.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, és szeretnéd velünk elszállíttatni a veszélyes hulladéknak számító fáradt olajat, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

veszélyes hulladék szállítás

Veszélyeshulladék-szállítás: ha felújítod az otthonod

Felújítod az otthonod, és rengeteg olyan dolog maradt a munka végeztével, amire nincs szükséged, és tárolni sem tudod őket? Jó, ha tudod, hogy ezek egy részét nem dobhatod egyszerűen a kukába, hanem igénybe kell venned hozzájuk a veszélyeshulladék-szállítási szolgáltatást.

Azt már említettük korábban, hogy mi is számít veszélyes hulladéknak: a robbanásveszélyes, oxidáló, tűzveszélyes, irritáló, toxikus, rákkeltő, maró, fertőző, reprodukciót károsító, mutagén, mérgező gázokat fejlesztő, vagy érzékenységet okozóanyagok. Ennél konkrétabban azonban nem mentünk bele, hiszen az emberek nagy többsége biztosan nem találkozik például radioaktív dolgokkal az otthonában, bár persze erre is akad példa, gyakoribb is, mint gondolhatnánk. A régi karórák fluoreszkáló mutatói például vékony, ám ténylegesen radioaktív bevonatot kaptak, és ennek köszönhetik azt, hogy a sötétben zöldesen fénylenek. Minimális a sugárzásuk, és nem veszélyes az emberre, viszont nem is kell miatta veszélyeshulladék-szállítási szolgáltatást igénybe venni, hiszen a nagypapa óráját senki sem dobja ki.

A kis kitérő után vissza a felújításhoz: a festékekhez azonban muszáj veszélyeshulladék-szállítási szolgáltatást igényelned, mivel azok veszélyes hulladéknak számítanak. Nyilván hallottál már róla, hogy a lomtalanítások alkalmával a festékes vödröket nem rakhatod ki – bár az is igaz, hogy ezt sokan semmibe veszik. Ha viszont azokat, akik a tiltás ellenére kiteszik, vagy a hulladékgyűjtőbe helyezik a festékes vödreiket, tetten érik, nagyon komoly bírságra számíthatnak, ami Magyarországon a környező államokhoz viszonyítva is magas, és itt hat számjegyű összegről beszélünk.

Ehhez képest a veszélyeshulladék-szállítási szolgáltatás díja gyakorlatilag elenyésző, ezért inkább vedd igénybe Te is a kockázatos és cseppet sem környezetkímélő megoldás helyett. Válassz bennünket, és kedvező áron elszállítjuk tőled a festékes vödröket, az elhasználódott festőhengereket, ecseteket, és gyakorlatilag mindent, ami megmaradt a felújítás után!

Ha felkeltette az érdeklődésedet veszélyeshulladék-szállítási szolgáltatásunk, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

veszélyes hulladék szállítás

Veszélyes hulladék szállítása rövid határidővel, kedvező áron

A veszélyes hulladékot nem csupán szállítani, de tárolni is az előírások szerint kell, különben egyrészt szennyezheti a környezetet, másrészt egy esetleges ellenőrzés során komoly bírságokat kockáztat az, aki nem a szabályok szerint cselekszik. Sokan mégis úgy vannak vele, hogy a veszélyes hulladéknak minősülő hulladékanyagot eldugják a telephelyük egyik félreeső sarkába, a pincéjükbe, vagy valamilyen egyéb, nem szem előtt lévő helyre, és remélik a legjobbakat, mivel úgy gondolják, hogy a veszélyes hulladék szállításának ára rendkívül magas a különleges intézkedések miatt.

Holott ez abszolút nincs így! A veszélyes hulladék szállítása ugyan valamivel magasabb költséggel történik, mint a háztartási, vagy a szelektív hulladék esetében, hiszen valóban különleges óvintézkedéseket igényelhet a hulladék típusának megfelelően, ám nem annyival, hogy ne érje meg igényelni ezt a szolgáltatást. Különösen abban az esetben válik megfontolandóvá, ha azt is hozzátesszük, hogy a tárolás maga is költséges, és a bírság sem éppen két fillér. Ha a veszélyes hulladék szállításának árát, illetve a tárolás és bírság költségét összevetjük, mindjárt jól látható, hogy az előbbi gyakorlatilag a töredéke az utóbbinak, vagyis maximálisan megéri. Arról nem is beszélve, hogy az elszállított veszélyes hulladék helye felszabadul és hasznosíthatóvá válik, vagyis akár még plusz bevételt is jelenthet.

Amennyiben a Te cégednél is felgyűltek a veszélyes hulladéknak számító anyagok, és szeretnél a szabályoknak és előírásoknak megfelelően megszabadulni tőlük, fordulj hozzánk bizalommal! Cégünk veszélyeshulladék-szállítási árai kedvezőek, hiszen tisztában vagyunk vele, hogy egy vállalkozás számára ez a költség is lehet életbevágó. Amennyiben bennünket választasz, rövid időn belül kiszállunk a telephelyedre, sőt, akár az otthonodba is, és alacsony költséggel szállítjuk el a felhalmozódott veszélyes hulladékot!

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, és szeretnél többet is megtudni veszélyeshulladék-szállítási árainkról, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

veszélyes hulladék szállítás

A veszélyes hulladék szállítás: laikusként ne vágj bele a feladatba!

Amikor veszélyes hulladék szállításról van szó, sokan képesek tapasztalat és megfelelő felszerelés, eszközök nélkül, saját autójukkal belevágni ebbe a feladatba, azonban ez több szempontból is kockázatos. Egyrészt kellő gyakorlat nélkül már a szállítás közben könnyen lehet hibázni, ami akár balesetet is eredményezhet, másrészt ez esetben az ember nem csupán magát, hanem a környezetét is veszélyezteti. Ha szeretnéd ezeket a kockázatos helyzeteket elkerülni, bízd ránk a szállítást!

veszélyes hulladék szállításhoz nálunk minden olyan eszköz rendelkezésre áll, amikre szükség van a biztonságos körülmények megteremtéséhez. Kellő tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezünk, és körültekintően végezzük el feladatainkat. Sokan azért vágnak bele egymaguk a szállításba, mert szeretnének mihamarabb megszabadulni a hulladéktól. Mi igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül elszállítani a veszélyes hulladékokat a környezetedből, ennek köszönhetően nincs szükség arra, hogy a gyorsaság miatt átvállald ezt a teendőt.

veszélyes hulladék szállítást mindig bízd tapasztalt szakemberekre, így elkerülheted a bajt! Amennyiben igénybe vennéd szolgáltatásunk, keress bennünket elérhetőségeinken!

veszélyes hulladék szállítás

Veszélyes hulladék szállítása: bízd profikra!

veszélyes hulladék szállítása szakértelmet igényel, hiszen az emberek egészsége, sőt, élete foroghat kockán, ha nem megfelelően történik, de a minimum, hogy a környezet szenvedhet komoly károkat. Veszélyes hulladék nem csak az iparban, de akár a háztartásokban is keletkezhet; az alábbiakban ezekről lesz szó.

Alapvetően az ipari termelés során képződnek olyan anyagok, amelyekhez szükség lehet veszélyeshulladék-szállítási szolgáltatásra, de az otthonokban is felgyűlhet ebbe a kategóriába tartozó szemét. Sokan nem is gondolnak arra, hogy van a háztartásukban olyan anyag, amit szó szerint tilos a kukába dobni, pedig nem is kevésszer szegik meg ezt a szabályt, méghozzá nem tudatosan. Érdemes pedig tisztában lenni ezzel, hiszen egyrészt komoly környezetkárosító hatása van, ha ezek az anyagok keverednek a kommunális hulladékkal, másrészt ha kiderül, hogy megszegtük ezt a szabályt, abból akár bírság is lehet.

Ilyen veszélyes hulladéknak minősülnek például a ,lejárt szavatosságú gyógyszerek, ám ezek esetében nincs szükség veszélyeshulladék-szállítási szolgáltatásra – bár ez mennyiségfüggő is –, hiszen le lehet adni őket a gyógyszertárakban, de hasonló kategóriába esnek az akkumulátorok és elemek, amelyek számára léteznek gyűjtési pontok különféle helyeken, vagy az izzók és a fénycsövek.

Egészen más a helyzet azonban az elektronikai hulladékkal, mint például a mosógép, hűtőszekrény, hajszárító, porszívó, vasaló, elektromos fűrész, fűnyíró; illetve a számítógép, nyomtató, mobiltelefon, televízió, rádió, fényképezőgép, stb. Ezekhez már szükség van a veszélyeshulladék-szállítási szolgáltatásra, mivel számos ilyen eszköz, berendezés mérgező anyagokat, illetve nemesfémeket  is tartalmaz, amik ártalmatlanítása és újrahasznosítása elengedhetetlen.

Szintén ebbe a kategóriába tartozik a használt sütőzsiradék, illetve a fáradt olaj, a festékek, ragasztók és egyéb, barkácsoláshoz használatos termékek, mert az élővízbe jutva a elpusztítják a vízi élőlényeket, a talajba kerülve pedig gátolják annak légáteresztő képességét, tönkretéve a talajflórát. Ezeken felül a használt gumiabroncsok esetében is szükséges a veszélyeshulladék-szállítási szolgáltatás, mivel ezek fokozottan veszélyesek, az elégetésük pedig komoly egészségkárosító hatással jár.

Ha a Te háztartásodban is felgyűltek a fentebb említett anyagok, vedd igénybe veszélyeshulladék-szállítási szolgáltatásunkat! Keress bennünket elérhetőségeinken!

veszélyes hulladék szállítás