Zöld hulladék elszállítása

Minden kertben felgyűlhetnek ágak, falevelek, vagy egyéb hulladék, ami nem alkalmas komposztálásra, sőt, sokan vannak, akik nem is komposztálnak, mivel úgysem használnák azt fel. Mivel így nem érdemes tárolni, szükségessé válik a zöld hulladék elszállítása.

Ha a te kertedben is elszaporodott a gaz, burjánzik a sövény, a lehullott falevelekkel sem tudsz mit kezdeni, és csak azért nem álltál neki a rendbetételének, mert nem tudod utána hova tenni a zöld hulladékot, bízd ránk az elszállítását! 24 tonnáig terhelhető teherautónknak nem jelent majd problémát a zöld hulladék elszállítása, mint ahogy nekünk sem a felpakolása, így egyszerűen megszabadulhatsz a felesleges kerti hulladéktól, és újra teljes pompájában élvezheted a kertedet. Amennyiben szükséged van rá, a takarításban is segítünk, vagyis tőlünk teljes körű szolgáltatást vehetsz igénybe!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, és zöld hulladék elszállítására van szükséged, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken!

Zöldhulladék-szállítás: bízd ránk!

Megérkezett a tavasz, és vele együtt elérkezett a ház körüli teendők elvégzésének időszaka is. Ilyenkor nem csak a nagytakarítás időszerű, de a kertet is fel kell frissíteni annak érdekében, hogy a nyár folyamán teljes pompájában tündökölhessen. A fák és cserjék metszése, a tavalyi avar összeszedése, az esetlegesen szárba szökkenő gaz kiirtása alapvető ebben az időszakban, mint ahogy az új növények ültetése és a régiek eltávolítása is.

Ezek a műveletek azonban rengeteg hulladékkal járnak együtt, amelyeket csak részben lehet komposztálni – abban az esetben persze, ha van hely egy komposztáló számára, hiszen egy kisebb kertben erre nem mindig van lehetőség. A komposztáláshoz használatos tartályok, vagy akár egy raklapokból épített keret is rengeteg helyet foglal, nem is túl esztétikus, és persze szagos is, ami nagyobb alapterületű kertben nem okoz akkora problémát, ám egy kisebb udvaron már zavarhatja nem csak a tulajdonosokat, de a szomszédokat is.

Felmerül a kérdés, hogy mit lehet tenni azokkal a növényi részekkel, amelyek nem alkalmasak komposztálásra, illetve abban az esetben, ha nem tudjuk, vagy akarjuk komposztálni a kertben összegyűlt hulladékot. Nos, a zöldhulladék-szállítást rábízhatjuk szakemberekre is, akik nem csak összegyűjtik és elszállítják, de az újrahasznosítását is biztosítják.

Cégünk többek között zöldhulladék-szállítási szolgáltatást is kínál ügyfeleinek. Amennyiben a Te kertedben is felgyülemlett a tavaszi rendrakás után meg,maradó, hasznosíthatatlan hulladék, keress fel bennünket bizalommal, és bízd ránk a zöld hulladék elszállítását. Ehhez a művelethez minden szükséges engedéllyel és felszereléssel rendelkezünk, emellett pedig meg tudjuk oldani a hulladék felhasználását, illetve a biztonságos kezelését is. Neked nem kell foglalkoznod azzal, hogy mit kezdj a faágakkal, gallyakkal, levelekkel és egyéb hulladékkal, hiszen mi levesszük a válladról a terhet!

Amennyiben szükséged lenne zöldhulladék-szállítási szolgáltatásunkra, vagy kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!