Zöld hulladék elszállítása: bízd ránk!

zöld hulladék elszállítását is vállaljuk, hogy Neked csak a kerted szebbé tételével kelljen foglalkoznod!

A tavasz a megújulás ideje; ilyenkor frissítjük fel a ruhatárunkat, végezzük el a tavaszi nagytakarítást, és a kertet is ebben az időszakban készítjük fel a nyárra. A fák megnyesése, a sövény nyírása és a gyomlálás során azonban nagy mennyiségű zöld hulladék képződik, és a kisebb kertekben csak ritkán van lehetőség ennek komposztálására, a nagyobb munkák, mint például egy telek teljes megtisztítása után pedig akár több köbméternyi zöld hulladék is összejöhet, amit képtelenség tárolni. Ilyenkor van szükség egy olyan szolgáltatóra, amely rövid határidővel vállalja a zöld hulladék elszállítását, és annak megfelelő kezeléséről is gondoskodik.

Természetesen a zöld hulladék elszállításának van költsége, azonban nem fogja jelentősen megterhelni a pénztárcádat, ráadásul így szabályos és környezettudatos módon szabadulhatsz meg a hulladéktól. A zöld hulladék elszállítása helyett – főleg az őszi időszakban – sajnos sokan annak elégetését választják, azonban ez környezetszennyező, emiatt pedig jogszabályba is ütközik, azaz súlyos bírságot is kiszabhatnak rád, amihez képest a zöld hulladék elszállításának költsége aprópénznek tűnik.

Ha Te is a kerted megújítását tervezed, vagy épp csak a szokásos, tavaszi rendrakást valósítod meg, a zöldhulladék-elszállítás segítségével könnyen és gyorsan szabadulhatsz meg tulajdonképpen mindentől, ami a kert átalakítása során keletkezik, ráadásul szabályosan és alacsony költséggel. Válassz Te is bennünket, vedd igénybe szolgáltatásunkat, majd gyönyörködj rendezett, megújult kertedben, és keress bennünket ősszel is, amikor az összegyűlt avartól szeretnél megszabadulni!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, és bővebb információra lenne szükséged a zöld hulladék elszállításának lehetőségével kapcsolatban, illetve, ha szeretnéd igénybe venni szolgáltatásunkat, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérj árajánlatot!

zöld hulladék elszállítás

Zöld hulladék elszállítása

Minden kertben felgyűlhetnek ágak, falevelek, vagy egyéb hulladék, ami nem alkalmas komposztálásra, sőt, sokan vannak, akik nem is komposztálnak, mivel úgysem használnák azt fel. Mivel így nem érdemes tárolni, szükségessé válik a zöld hulladék elszállítása.

Ha a te kertedben is elszaporodott a gaz, burjánzik a sövény, a lehullott falevelekkel sem tudsz mit kezdeni, és csak azért nem álltál neki a rendbetételének, mert nem tudod utána hova tenni a zöld hulladékot, bízd ránk az elszállítását! 24 tonnáig terhelhető teherautónknak nem jelent majd problémát a zöld hulladék elszállítása, mint ahogy nekünk sem a felpakolása, így egyszerűen megszabadulhatsz a felesleges kerti hulladéktól, és újra teljes pompájában élvezheted a kertedet. Amennyiben szükséged van rá, a takarításban is segítünk, vagyis tőlünk teljes körű szolgáltatást vehetsz igénybe!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, és zöld hulladék elszállítására van szükséged, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken!

Zöldhulladék-szállítás: bízd ránk!

Megérkezett a tavasz, és vele együtt elérkezett a ház körüli teendők elvégzésének időszaka is. Ilyenkor nem csak a nagytakarítás időszerű, de a kertet is fel kell frissíteni annak érdekében, hogy a nyár folyamán teljes pompájában tündökölhessen. A fák és cserjék metszése, a tavalyi avar összeszedése, az esetlegesen szárba szökkenő gaz kiirtása alapvető ebben az időszakban, mint ahogy az új növények ültetése és a régiek eltávolítása is.

Ezek a műveletek azonban rengeteg hulladékkal járnak együtt, amelyeket csak részben lehet komposztálni – abban az esetben persze, ha van hely egy komposztáló számára, hiszen egy kisebb kertben erre nem mindig van lehetőség. A komposztáláshoz használatos tartályok, vagy akár egy raklapokból épített keret is rengeteg helyet foglal, nem is túl esztétikus, és persze szagos is, ami nagyobb alapterületű kertben nem okoz akkora problémát, ám egy kisebb udvaron már zavarhatja nem csak a tulajdonosokat, de a szomszédokat is.

Felmerül a kérdés, hogy mit lehet tenni azokkal a növényi részekkel, amelyek nem alkalmasak komposztálásra, illetve abban az esetben, ha nem tudjuk, vagy akarjuk komposztálni a kertben összegyűlt hulladékot. Nos, a zöldhulladék-szállítást rábízhatjuk szakemberekre is, akik nem csak összegyűjtik és elszállítják, de az újrahasznosítását is biztosítják.

Cégünk többek között zöldhulladék-szállítási szolgáltatást is kínál ügyfeleinek. Amennyiben a Te kertedben is felgyülemlett a tavaszi rendrakás után meg,maradó, hasznosíthatatlan hulladék, keress fel bennünket bizalommal, és bízd ránk a zöld hulladék elszállítását. Ehhez a művelethez minden szükséges engedéllyel és felszereléssel rendelkezünk, emellett pedig meg tudjuk oldani a hulladék felhasználását, illetve a biztonságos kezelését is. Neked nem kell foglalkoznod azzal, hogy mit kezdj a faágakkal, gallyakkal, levelekkel és egyéb hulladékkal, hiszen mi levesszük a válladról a terhet!

Amennyiben szükséged lenne zöldhulladék-szállítási szolgáltatásunkra, vagy kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!