A veszélyes hulladék szállításával kapcsolatos szolgáltatások mindenki számára elérhetőek, így cégek és magánszemélyek is élhetnek ezzel a lehetőséggel.

A veszélyes hulladék – mint fogalom – sokakban félelmet kelt, hiszen az első gondolat, ami mindenkiben felmerülhet, az atomhulladék, illetve a biológiai veszélyt jelző ikon, azonban ennél hétköznapibb dolgok is minősülhetnek veszélyesnek, bár nem az emberi életre, hanem a környezetre. Ilyen lehet például a lejárt gyógyszer, vagy egy apró gombelem is, amelyek a mindennapjaink részei, és nem is gondolnánk arra, hogy veszélyt hordoznak magukban, a környezetet azonban súlyosan képesek károsítani.

Persze az sem mindegy, hogy milyen kategóriáról beszélünk, hiszen létezik háztartási, egészségügyi, vagy épp építési veszélyes hulladék is, amelynek szállítása és kezelése egyaránt kiemelt figyelmet igényel. Az előírások betartása az élet minden területén fontos – vagy legalábbis az kéne, hogy legyen -, ám a veszélyes hulladék szállítása és lerakása mindenképp szabályosan kell, hogy történjen.

A veszélyes hulladék elszállítása természetesen csak nagyobb mennyiségek esetében éri meg, a kisebb adagokat különféle helyeken lehet leadni, így például a lejárt gyógyszereket gyógyszertárban, a gombelemeket számos üzletben és bevásárlóközpontban elhelyezett elemgyűjtő konténerekbe kell dobni, és így tovább, viszont vannak olyan veszélyeshulladék-kategóriák is, amelyeket kizárólag az ezzel megbízott vállalkozás szállíthat el a kijelölt lerakóhelyre, ahol vagy semlegesítik és tárolják azokat, vagy az újrahasznosításukat készítik elő – ugyanis erre is akad lehetőség, bár nem minden hulladéktípus esetében.

Vedd igénybe szolgáltatásunkat, ha szükséged lenne a nagyobb mennyiségű veszélyes hulladék elszállítására! Áraink kedvezőek, a feladatot a szabályoknak megfelelően végezzük el, és az újrahasznosításról, illetve a megfelelő kezelésről is gondoskodunk. Ha felkeltettük az érdeklődésedet, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, tedd fel kérdéseidet, és kérj árajánlatot is!