A pala elszállításához mindenképp profi szakemberekre, megfelelő technikai háttérre van szükség. Keress bennünket bizalommal a feladat elvégzésért!

Miért veszélyes az azbeszt palatető?

Az azbeszt palatető évekkel ezelőtt óriási népszerűségnek örvendett. A 60-as évektől kezdve nem volt megállás, szinte az összes építkezéssel, felújítással kapcsolatban lehetett találkozni ezzel a megoldással. Ekkor még nem is sejtették azt az emberek, hogy mekkora kockázatokat vállalnak ezzel. Azóta kiderült, hogy az azbeszt mennyire egészségkárosító hatású, így mostanra már mindenki szabadulni akarna tőle. Sokan csak azt tudják, hogy veszélyes anyagról van szó, konkrétan nincsenek azzal tisztában, hogy pontosan milyen betegségeket is eredményez az azbeszt.

A legnagyobb veszély ezen a területen az, hogy az azbeszt nem azonnal okoz bajt, a lappangási idő minimum tíz év. Röviden, leegyszerűsítve az azbeszt a tüdőrákért felelős, ezen kívül pedig még olyan halálos betegségek kialakulását is hozzá lehet kötni, mint a gégerák vagy azbesztózis. Ez nem más, mint egy szövetkárosodás a tüdőben, amit konkrétan az azbeszt por belélegzése idézi elő.

Eleinte csak kellemetlen tünetek, panaszok jelentkezhetnek, majd az érintettek azt vehetik észre, hogy folyamatosan romlik az állapotuk. Az azbeszt rendkívül alattomos, a már említett hosszú lefolyású betegségek miatt, ennek alapján mindenképp megfelelően kell kezelni, és, ha van a környezetben az anyagból készült palatető, mihamarabb el kell azt szállíttatni.

A pala elszállítása nem történhet meg szakemberek nélkül!

Azbeszt pala elszállításAz azbeszt pala elszállítását nem lehet félvállról venni. Elsőre könnyűnek tűnhet a feladat, főleg akkor, ha az ember nincs tisztában a kockázati tényezőkkel, azonban nem csupán ennek kéne lennie a visszatartó erőnek.

Az azbeszt palatető elszállítását és kezelését csak szakemberek végezhetik el. Amennyiben ez nem így történik, úgy az egészségügyi kockázatok mellett még súlyos, nagy büntetésekkel is számolhatnak az emberek.

A bírság milliós értéket is meghaladhat akkor, ha kellő mennyiségről van szó. Ez már egy hagyományos háztető esetében is előfordulhat, vagyis nem tanácsos hozzálátni meggondolatlanul a bontáshoz, szállításhoz, mert csak az egyén járhat rosszul.

A szakembereknek minden rendelkezésükre áll ahhoz, hogy a pala elszállítása szakszerűen, a jogszabályoknak megfelelően történjen. Ők tudják, hogy mire van szükség ahhoz, hogy a lehető legalacsonyabb egészségügyi kockázatok mellett kerüljön el a területről az összegyűlt mennyiség.

Ráadásul sokkal könnyebb, kényelmesebb, ha profik foglalkoznak ezzel a feladattal. Nem kell időt, energiát szakítani erre, és szállítójárműről sem kell gondoskodni, mert minden eszköz adott ehhez.

Palatető elszállításban profi segítséget biztosítunk

Azbeszt pala elszállításPalatető bárhol előfordulhat, ehhez pedig igyekszünk alkalmazkodni. Minél hamarabb hatékony segítséget tudunk nyújtani az ügyfeleinknek, akik velünk biztonságban, az elvárások szerint szállíttathatják el a veszélyes anyagot.

A fő célunk az, hogy csökkentsük a kockázati tényezőket, hiszen nekünk is fontos a biztonság és az élhető környezet. Rugalmasak, ügyfélközpontúak vagyunk, együtt sokat tehetünk az egészség és a környezet megóvásáért.

Munkánkat lelkiismeretesen végezzük. Tudjuk, hogy mennyi minden múlik azon, hogy hogyan dolgozunk, így ezt szem előtt tartva szállítjuk el a palatetőket.

Honlapunkon bővebb információkat is találhatsz rólunk, szolgáltatásainkról. A korrekt árakról sem feledkezünk meg, a biztonság nem lehet pénz kérdése.

Ha kérdezni szeretnél, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.