Palatető elszállítást vállalunk nagy tapasztalattal, hozzáértő csapattal, kedvező áron, rövid határidővel! Forduljon hozzánk a részletekért akár még ma!

Napjainkban a legtöbben már bizonyára tisztában vannak vele, hogy a palatetők azbesztet tartalmaznak, ezért a kezelésük során különös óvatossággal kell eljárni. Mivel a régi palatetők se nem biztonságosak, se nem mutatósak, érdemes gondoskodni az eltávolításukról. Ezt a műveletet azonban mindenképp hozzáértőkre kell bízni, ugyanis megfelelő védőfelszerelés nélkül súlyos problémák, gyógyíthatatlan betegségek léphetnek fel, mint azbesztózis, tüdőrák, gégerák, mesothelioma. Amennyiben Ön most szeretne megszabadulni a veszélyes anyagtól, keresse fel cégünket és bízza ránk a palatető elszállítást!

palatető szállítás, mint minden, ami az azbeszt tartalmú tetővel kapcsolatos, egészségügyi kockázatokat rejt. Az azbeszt ugyanis könnyen porózussá válik, ennek következtében az apró kristályai a levegőbe kerülnek, belélegezve pedig megtapadnak a tüdő hólyagocskáiban és mikroszkopikus sebeket okoznak. Ezek nem csak folyamatosan irritálják a légzőszerveket, hanem egy idő után törvényszerűen daganat kialakulását indítják el. A probléma az azbesztkristályok alakjából fakad, ez ugyanis hegyes, visszahajló, a horoghoz hasonlítható. Ezért fontos, hogy ne csak a bontást, hanem a palatető elszállítását is megfelelő védőfelszereléssel végezzük, megakadályozva, hogy a veszélyes részecskék a szervezetbe jussanak.

Cégünknél a palatető szállítás ára megfizethető, így az anyagiak miatt sem kell aggódni. A feladatot igyekszünk a lehető leghamarabb elvégezni a megrendelést követően, és természetesen minden előírást maximálisan betartunk a szolgáltatás során. A jogszabályok szerint gondoskodunk a palatető további sorsáról is.

Amennyiben szeretné igénybe venni a palatető elszállítást, forduljon hozzánk bizalommal, csapatunk teljes körű szolgáltatással áll rendelkezésére! Kérje ajánlatunkat még ma, hogy mielőbb nekiláthassunk a palatető elszállításnak!