Építési veszélyes hulladék szállítása sokéves tapasztalattal, rövid határidővel, elérhető áron – ha hulladékszállítás, válassz bennünket!

Egy építkezés, illetve épületbontás során rengeteg hulladék keletkezik, amelyeknek egy része újrahasznosítható, és semmilyen káros hatással nem bír sem az emberi szervezetre, sem a környezetre. Vannak azonban olyan anyagok is egy épületben – főleg a régebben épültekben -, amelyek komoly egészségkárosító hatást képesek kifejteni, és a környezetet is szennyezik, ha nincsenek megfelelően semlegesítve. Ilyen például az azbesztpala, de számos egyéb építési anyag is található egy épületben, amelyeket a bontás után nem szabad csak úgy a sitt közé keverni; az esetükben az építési veszélyes hulladék szállítását a lehető legkörültekintőbben és a szabályoknak maximálisan megfelelve kell elvégezni.

Hogy pontosabban meghatározzuk, mi is számít veszélyes hulladéknak egy építkezés esetében, tudnunk kell, hogy mi számít annak nagy általánosságban véve, a jogszabályok szerint. Veszélyes hulladék az az anyag, amely robbanásveszélyes, oxidáló, tűzveszélyes, irritáló, toxikus, rákkeltő, maró, fertőző, reprodukciót károsító, mutagén, mérgező gázokat fejleszt, vagy érzékenységet okoz. Ezek alapján már Te is el tudod dönteni, hogy az építkezés, illetve a bontás során előkerülő anyagok melyik kategóriába sorolandóak, és melyekhez szükséges az építési veszélyes hulladék szállítási szolgáltatást igénybe venned. A sitt, azaz a tégla és habarcs törmeléke egészen biztosan nem számít veszélyes anyagnak, míg az olajszármazékok, savak, de akár a penészes fa elemek is igénylik a speciális elbánást.

Az építési veszélyes anyagok szállításával érdemes cégünket megbíznod; mi mindent a szabályoknak és előírásoknak megfelelően hajtunk végre, és a semlegesítésről is gondoskodunk. Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, és szeretnél bennünket megbízni az építési veszélyes hulladék elszállításával, illetve, ha kérdésed lenne tevékenységünkkel és árainkkal kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!