Lomtalanítás rövid határidővel, kedvező áron, bármikor – hívj bennünket, ha szükséged lenne szolgáltatásunkra!

Lomtalanításra gyakorlatilag bármikor szükség lehet, és többnyire olyankor bukkan fel a rá vonatkozó igény, amikor az önkormányzatok által meghirdetett időpont a lehető legmesszebb van. Ennél sokkal rosszabb, ha gyakorlatilag azonnal kellene elvégezni a lomtalanítást, ám sem a segítség, sem a lehetőség nem áll rendelkezésünkre. Ez lehet egy öröklés utáni házkiürítés, amikor már megvan a vevő, de költözködés előtt és után is gyakori, hogy rengeteg olyan felesleges tárgy gyűlik össze, amit nem szabad, vagy egyszerűen nem lehet elhelyezni a hulladékgyűjtőben.

Szerencsére a lomtalanítás valójában nincs időhöz kötve, épp ellenkezőleg; a nagyobb ünnepeket kivéve akár hétvégén is meg lehet oldani, hogy a kidobásra ítélt holmik szabályosan és gyakorlatilag azonnal eljussanak az erre kijelölt hulladéklerakóba. Ráadásul adott a lehetőség arra is, hogy ha valaki nem tudja egyedül megoldani a feleslegessé vált bútorok és kacatok lakásból való eltávolítását, akkor ehhez segítséget kérjen: nem kell mást tennie, mint hozzánk fordulnia!

Cégünk vállalja a lomtalanítást az egész ország területén, januártól decemberig, hétköznap és hétvégén egyaránt, ráadásul, ha szükséges, segítünk is a feleslegessé vált holmik kirámolásában. Bármilyen és bárhol elhelyezkedő ingatlan kiürítéséről is legyen szó, teherautónk és kollégáink a megbeszélt időpontban megjelennek a ház előtt, rövid időn belül – hiszen az idő pénz – megoldják a rájuk bízott feladatokat, majd távoznak, neked pedig már csak a végső simítások maradnak! Válassz Te is bennünket, vedd igénybe lomtalanítással kapcsolatos szolgáltatásainkat, és garantáljuk, hogy a döntésedet nem fogod megbánni!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet lomtalanítási szolgáltatásunk iránt, és szeretnéd azt igénybe venni, illetve, ha kérdésed lenne tevékenységünkkel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!