Lomtalanítás országosan, megfizethető áron, az Ön által meghatározott időpontban, megbízható cégtől, akár költözés vagy lakásfelújítás előtt is!

lomtalanítás olyan tevékenység, amit általában senki sem szívesen csinál, de időnként mégis be kell iktatni. Aki szeret rendet tartani az otthonában, annak bizony időről időre át kell gondolnia, hogy mire nincsen már szüksége, mitől tudna megválni annak érdekében, hogy ne alakuljon ki káosz és zsúfoltság a lakásban. Különösen időszerűvé válik egy alapos lomtalanítás költözés vagy lakásfelújítás előtt is, hogy csak azokkal a dolgokkal kelljen foglalkozni, amik szükségesek és amiket szeretnénk megtartani.

Ha a pakolás, dobozolás előtt beiktatjuk a lomtalanítást, azzal rengeteg energiát spórolhatunk. A tapasztalat ugyanis azt mutatja, hogy szinte mindenki alábecsüli a lomtalanítandó dolgainak a mennyiségét, és a legtöbben meglepődve tapasztalják, hogy mennyi felesleges dolgot tároltak évekig, évtizedekig. Viszont ezeket érdemes még a költözés előtt kiszelektálni, így nem csak a dobozok számát csökkenthetjük le, hanem az új lakásban történő kipakolást is leegyszerűsíthetjük és felgyorsíthatjuk. Sokan úgy gondolják, hogy majd inkább a kicsomagoláskor végzik el a lomtalanítást, azonban ez ilyenkor már általában elmarad, hiszen mindenki szeretne mielőbb kipakolni és megteremteni az otthonos hangulatot. A lomtalanítással általában jócskán lecsökkenthető a dobozok száma, ha pedig még néhány bútortól is megválunk, azzal már a szükséges teherautó méretéből is lefaraghatunk, olcsóbbá téve a költöztetést. Fontos, hogy a lomtalanításkor legyünk egy kicsit „kíméletlenek”, gondoljuk át, hogy biztosan meg szeretnénk-e tartani a rég nem használt, elfeledett ruhákat, dísztárgyakat vagy épp elektromos eszközöket.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és profi segítséget szeretne kapni a lomtalanításhoz, forduljon hozzánk bizalommal, szívesen állunk rendelékezésére! Vegye igénybe szolgáltatásunkat költözés vagy lakásfelújítás előtt, hogy új otthonában már csak a valóban szükséges dolgaival kelljen foglalkoznia!