Veszélyes hulladék szállítása az előírásoknak megfelelően, kedvező áron – vedd igénybe szolgáltatásunkat, amikor szükség van rá!

veszélyes hulladék szállításával kapcsolatos szolgáltatások mindenki számára elérhetőek; többek között cégünk is foglalkozik ezzel a feladattal. Sok esetben van, illetve lenne rá szükség, ám sokan nem tudják, mire is vonatkozik a „veszélyes hulladék” jelző. Az alábbiakban ezt a témát fejtjük ki.

Napjainkban, amikor is megindult a koronavírus elleni vakcinák szétosztása, különösen fontos téma a veszélyes hulladékok szállításával kapcsolatban a rengeteg használ injekciós tűnek, illetve a vakcina ampulláinak megfelelő kezelése. A lakosságot ez persze csak közvetve érinti, ám az egyik legfontosabb veszélyes hulladék, amit megfelelően kell kezelni, az úgynevezett egészségügyi hulladék. Ide tartoznak a lejárt gyógyszerek is, amelyeket a gyógyszertárakban lehet leadni.

A lakásfelújítási támogatás, amelyet 2021. január 1.-től lehet igényelni, szintén emelni fogja a veszélyeshulladék-szállítások számát, hiszen a különféle építési veszélyes hulladékok – mint például az azbesztpala – speciális kezelést igényelnek. Ugyanide tartozik a maradék festék, illetve a festékes dobozok és vödrök elszállításának kérdése, de egy felújításnál a lakkozott és festett bútorok, illetve a bútorlapok is veszélyes hulladéknak minősülnek.

A háztartásokban ezeken felül is képződik még veszélyes hulladék; ebbe a kategóriába soroljuk az akkumulátorokat és elemeket, az izzókat és a fénycsöveket, az elektronikai hulladékot, azaz a különféle berendezéseket, de a használt sütőzsiradék, illetve a fáradt olaj, valamint a használt gumiabroncsok esetében is szükséges a veszélyeshulladék-szállítási szolgáltatás igénybe vétele.

Amennyiben a te otthonodban is felgyűltek a fenti kategóriák valamelyikébe tartozó anyagok, vedd igénybe veszélyeshulladék-szállítási szolgáltatásunkat! Áraink kedvezőek, a munkát az előírásoknak megfelelően végezzük el, és az újrahasznosításról, illetve a megfelelő kezelésről is gondoskodunk. Ha felkeltettük az érdeklődésedet, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!